Rhinowares Rinser Tray for milk jugs 600mm RHPR600

9105406

Produs nou

Noul design Rhino Coffee Gear rinser aduce cu el o serie de caracteristici pe care le-ați cerut.

Mai multe detalii

1 399,00 lei cu TVA

 • Rhino Coffee Gear pitcher rinser 600ml.

  Drenaj mai bun - tava de scurgere are un design îmbunătățit pentru a se asigura că nu există o acumulare statică a reziduurilor, împreună cu o ieșire generoasă de scurgere.

  Pentru vase mai mari - Placa de acționare mare o face utilă într-o gamă mai largă de echipamente.

  Poziții multiple pe același rinser - RHPR600 are o poziție suplimentară care vă permite să mutați clătitorul în centru sau să lăsați la un capăt. Cu designul grătarului de 3 bucăți, acest lucru îl face foarte adaptabil la multe medii și permite cea mai bună orientare. O altă idee este de a pune un rinser suplimentar în loc, această opțiune este excelentă pentru cafenelele aglomerate sau pentru a avea rinser-e cu scop dedicat - de exemplu, folosiți un pulverizator pentru latiere, iar celălalt cu spinjet pentru ceștile de cafea și pahare.

  Mecanismul opțional Spinjet Spray - Noua supapă spinjet pulverizează și rotește în același timp, creând o acțiune de curățare mecanică mai robustă decât supapele de clătire normale. Este ideal pentru rinserele care curață zaț de cafea, lapte și alte reziduuri care tind să rămână lipite.

  Ghidul de instalare este inclus și veți găsi niște fitinguri și furtunuri pentru a facilita instalarea (opțiunea de admisie 3/8, plus cot, 1 metru de furtun de admisie și furtun de scurgere cu clemă).

  Certificat NSF - Toate rinserele de la Rhino Coffee Gear sunt certificate NSF.

  Dimensiuni (aprox.): Lățime - 231mm x Lungime - 600mm

  RHPR600 Top Diagram

  De reținut: Se recomandă o supapă de limitare a presiunii (PLV) atunci când se montează pe conducta de alimentare cu apă.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: