HARIO V60 Metal Drip Scale VSTM2000HSV

9102592

Produs nou

Vă prezentăm versiunea mai convenabilă, mai durabilă, mai ușor de utilizat, îmbunătățită a cântarului Hario V60 cu platformă de cântărire din oțel inoxidabil. Faceți cu ușurință cafeaua de specialitate la V60, cântăriți cu precizie cantitatea corectă de cafea și urmăriți timpii procesului dumneavoastră de preparare cu ajutorul cântarelor Hario V60 Metal Drip.

Mai multe detalii

445,00 lei cu TVA

 • Hario V60 Metal Drip Scale VSTM-2000HSV

  Cântarul Hario se bucură de o viață uriașă a bateriei. După încărcarea completă, acest gadget util va funcționa până la 80 de ore non-stop. Lucrul minunat este că puteți încărca și bateria cu nichel-hidrat cu USB odată ce puterea este scăzută. Este foarte ușor de utilizat și are o platformă inoxidabilă detașabilă care poate fi îndepărtată prin simpla răsucire atunci când doriți să curățați cântarul. Afișajul este un LED luminos, spre deosebire de predecesorul său, care are afișaj LCD, permițându-vă să preparați cafeaua cu ușurință indiferent de condițiile de iluminare. Construcție solidă, robustă și minimalistă.

  Hario V60 Metal Drip Scales Design

  Cântarele Hario Drip sunt proiectate pentru cafeaua la V60, dacă aveți deja un dripper de cafea și un server, cântarele vor completa setul și vor spori experiența dumneavoastră în prepararea cafelei.

  Cântarele Hario Drip includ:

  1x Cântar Hario V60  VSTM-2000HSV

  • Platformă din oțel inoxidabil

  • Bateria cu nichel-hidrat durează până la 80 de ore

  • Cablu USB

  • Timer și greutate pe un singur ecran LCD de iluminare din spate

  • Cauciuc anti-alunecare

  Dimesiuni: W120 × D175 × H31 mm
  Greutate maximă: 2000g
  Materiale: Corpul principal / rășină metacrilată și rășină ABS Platformă de cântărire / Oțel inoxidabil și rășină ABS Anti-alunecare cauciuc de jos / silicon

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: