BRUER Water Cold Bruer 590ml blue BRUER21273

9104494

Produs nou

Cold Bruer îți pregătește cafea rece, gata de băut.

Mai multe detalii

22 Produse

599,00 lei cu TVA

 • Bruer - Makers of the Cold Bruer Cold Drip Brewer

  Gabe Herz și Andy Clark s-au întâlnit în timp ce lucrau la un incubator de produse din munții Santa Cruz. Gabe deține o diplomă în inginerie mecanică, iar Andy deține un BFA în design industrial. Dragostea lor reciprocă față de cafea și design îi conduc spre Bruer. Bruer este dedicat creării de produse de calitate care sărbătoresc prepararea cafelei. Pentru Gabe și Andy la prepararea cafelei nu este doar despre produsul final, ci despre ritualul din spatele acestuia. Fiecare pas este o acțiune intimă care duce până la acea primă înghițitură și satisfacția care rezultă din cunoașterea faptului că ceașcă de cafea este creația dumneavoastră artistică.

  Aparatul de cafea slow drip cu gheață este ușor de folosit

  Pregătiți sistemul și înmuiați cafeaua măcinată în apă, porniți picurătorul pentru a o extrage. Cafeaua preparată prin slow-drip este caracterizată prin extragerea de mai puțină  cofeină și tanini față de un brew cu apă fierbinte, dar cu tot felul de arome  astringente sau dure, blânde și clare.

  Caracteristici

  Cold Bruer este fabricat din toate materialele de înaltă calitate, printre care: sticlă Borosilicată, oțel inoxidabil și silicon de calitate alimentară

  Include 100 de filtre de hârtie

  Dimensiuni: 127mmx 127mmx 266,7mm