Bonavita Gooseneck Kettle 1.0l Mareste

Bonavita Gooseneck Kettle 1.0l

9105633

Produs nou

Acest kettle electric de la Bonavita încălzește apa exact la temperatura de care aveți nevoie, indiferent dacă pregătiți o cafea sau una de ceai.

Mai multe detalii

479,00 lei cu TVA

 • Bonavita Digital Variable Temperature Gooseneck Kettle 1.0L 

  Caracteristicile remarcabile precum afișarea temperaturii timp de 60 de minute și afișarea în timp real a temperaturii fac acest kettle ideal pentru preparerea tuturor tipurilor de băuturi calde.

  Temperatură precisă, reglabilă

  Bonavita  Gooseneck Kettle cu temperatură variabilă digitală vă permite să reglați temperatura grad cu grad, între 60°C și 100°C. Stabiliți temperatura ideală pentru băuturi, indiferent dacă pregătiți cafea sau ceaiul preferat. Afișajul digital vă permite să monitorizați temperatura în timp real.

  1000 W pentru încălzire rapidă

  Așteptarea nu este distractivă, așadar punem un element de încălzire puternic de 1000 de watt în fierbătorul nostru. Acesta atinge rapid temperatura dorită, astfel încât să puteți face mai repede și să vă bucurați de băutura dumneavoastră. Elementul puternic înseamnă, de asemenea, și menținerea temperaturii corecte.

  Încălziți apa și mențineți-o o oră

  Apa caldă este întotdeauna acolo când aveți nevoie de ea, cu caracteristica de încălzire și de așteptare. Puteți menține apă în fierbător la temperatura dorită timp de până la o oră.