HARIO Mizudashi 1000ml Brown MCPN14CRB

9102612

Produs nou

Începeți ziua cu o ceașcă de cafea rece cu gheață, apoi închideți capacul, puneți vasul de cafea Hario la  rece în frigider și bucurați-vă de o altă cană răcoritoare de cafea rece mai târziu, în cursul zilei. Cafeaua rece nu este ceva cu care toată lumea este familiarizată și dacă nu ați încercat încă, ați putea încerca o cafea cu aromă mai bogată.


Mai multe detalii

122 Produse

81,18 lei cu TVA

-18%

99,00 lei cu TVA

 • Hario Mizudashi Cold Brew Coffee Pot Brown

  Hario Water Brew Pot vă permite să preparați cu o metodă diferită, ceea ce aduce cu aproape 90% mai multă aromă și mai puțin aciditate. Faptul este că espresso-ul dvs. preferat nu va mai avea același, singura modalitate de a afla dacă o să-ți placă sau nu este încercând-ul.

  Cum se utilizează vasul de cafea de cafea Hario Cold Brew Brown

  Deci, ați decis să preparați niște cafea rece? Grozav! Iată ce trebuie să faceți. Adăugați aproximativ 80 g din cafeaua preferată și 1100 ml de apă în vasul de cafea Hario Cold Brew. Se amestecă, se închide capacul și se lasă în frigider undeva între 3 și 24 de ore. Veți fi plăcut surprinși și mândri de cafeaua rece, gustoasă, pe care ați făcut-o cu vasul de cafea Hario Cold Brew.

  Hario Cold Brew Pot include:

  -Sticlă de înaltă calitate

  -Filtru permanent

  Capacitate: 1000ml