Gardelli Coffee Robert Ulloa (El Salvador) 250g Mareste

Gardelli Coffee Robert Ulloa (El Salvador) 250g

9105786

Produs nou

Venind de la ferma La Divina Providencia, acest El Salvador este o reprezentare fantastică a cafelei din zona Muntelui Apaneca Llamatepec, pe versanții vulcanului Santa Ana.

Mai multe detalii

79,00 lei cu TVA

 • Gardelli Coffee Robert Ulloa (El Salvador) .

  Roberto Samuel Ulloa Vilanova a cumpărat La Divina Providencia acum zece ani.

  Când Roberto a preluat ferma, terenurile și copacii erau în stare proastă abandonate în anii anteriori, deoarece prețurile scăzute ale cafelei din El Salvador au condus la scoaterea fermei din producție. De la cumpărarea fermei, Roberto a întinat terenul și copacii, a plantat peste 8000 de varietăți Bourbon și Kenya pe un teren suplimentar și a instalat o moară de spălare și ecrane de uscare. Fermele și instalațiile de procesare au avut o revizie totală, iar îmbunătățirea producției și a calității este remarcabilă.

  Există o recoltare meticuloasă la ferm[, împreună cu un sistem de sortare manual practicat în câmp înainte ca cireșele să ajungă la moara de procesare. Acesta este un lot natural procesat, uscat și depozitat, așteptând ca conținutul de umiditate al boalelor să coboare înainte de expediere.

  Acest micro lot este de 100% varietate de Orange Bourbon și ceea ce pune această cafea înaintea cafelei din zonă , cu o intensitate puțin mai acută.

  Cantitate: 250 gr

  Tara de provenienta: El Salvador

  Regiune: A.Ilamatepec

  Altitudine: 1650-1750 m

  Varietate : Orange Bourbon

  Mod de prelucrare: naturala