Gardelli Coffee Hartmann Pacamara (Panama) 250g Mareste

Gardelli Coffee Rocko Mountain Swiss Water Decaf (Ethiopia) 250g

9105788

Produs nou

Orașul Yirgacheffe este situat în zona Gedeo, în sudul Etiopiei, în Regiunea Națiunilor Nationale și naționalităților sudice (SNNPRS).

Mai multe detalii

69,00 lei cu TVA

 • Gardelli Coffee Rocko Mountain Swiss Water Decaf (Ethiopia)  .

  Procesarea în Yirgacheffe poate lua forma atât de spălată, cât și naturală, cu cea mai mare parte a cafelei cultivate la peste 2000 de metri deasupra nivelului mării. O mare parte din cafeaua cultivată în Etiopia este cultivată folosind metode tradiționale, sub copaci, umbroase, alături de alte culturi și fără utilizarea de substanțe chimice. Cafeaua din Yirgacheffe este adesea denumită "cafea de grădină", ​​deoarece este cultivată pe parcele foarte mici, adesea în curtea din spate a locuințelor mici.

  Lucrând în parteneriat cu Addis Exporter, o afacere cu mai mult de 100 de ani de experiență în exportul de cafea de înaltă calitate din Etiopia, am selectat o cafea naturală prelucrată de la micile proprietari din Haricha Woreda, Yirgacheffe. Acești mici fermieri au ales cu mâinile cireșele și le-au vândut unui comerciant local care supraveghează prelucrarea și sortarea înainte de a vinde boabele la ECX care se califică conform standardelor SCA. Addis Exporter achiziționează apoi loturile de cea mai bună calitate de la ECX și selectează cele mai bune pentru noi .

  THE SWISS WATER DECAF PROCESS

  Acest proces a fost descoperit pentru prima dată de un cercetător numit Kurt Zosel la Institutul Max Planck pentru Cercetarea cărbunelui în 1967, în timp ce se uita la noi modalități de separare a amestecurilor de substanțe. În 1988, o companie de decoffeinare germană numită CR3 a dezvoltat acest proces de decofeinizare, prin care dioxidul natural de carbon (care provine din lacuri subterane preistorice) este combinat cu apă pentru a crea condiții "sub-critice" care creează o substanță foarte solubilă pentru cofeină în cafea. Este un proces ușor, natural și organic certificat, iar selectivitatea bună a cofeinei din dioxidul de carbon garantează un nivel ridicat de retenție a altor componente de cafea care contribuie la gust și aromă.

  Cantitate: 250 gr

  Tara de provenienta: Ethiopia

  Regiune: Yirgacheffe

  Altitudine: 1950-2150 m

  Varietate: Heirlooms

  Procesare: Uscata(naturala)