Gardelli Coffee Duromina (Ethiopia) 250g Mareste

Gardelli Coffee Nacimientos (Nicaragua) 250g

9105882

Produs nou

Municipalitatea San Fernando este situată la aproximativ 24 de kilometri de capitala regiunii "Ocotal" și din cei 10.000 de locuitori, majoritatea fiind fermieri de cafea.

Mai multe detalii

69,00 lei cu TVA

 • Gardelli Coffee Nacimientos (Nicaragua).

  Această zonă frumoasă găzduiește uimitoarea "Finca La Argentina", care a fost deținută și administrată de Julio Peralta din 1991. Ferma se află pe pantele muntoase din regiunea Nuevo Segovia, la granița cu Honduras, oferind vederi spectaculoase ale pădurilor din jur și munții din Jicaro și San Fernando. „La Argentina” produce cafea la altitudini cuprinse între 1250 - 1500 de metri deasupra nivelului mării și iar precipitațiile anuale sunt de aproximativ 1800 milimetri. Acești factori, alături de pasiunea moștenită a lui Julio și dedicarea pentru creșterea unei cafea excepționale, se combină pentru a produce nuanțe pline, luminoase și complexe în ceașcă.

  Din cele 140 de hectare care alcătuiesc La Argentina, doar 30 dintre acestea sunt alocate pentru producția de cafea. Restul terenului a fost rezervat creșterii diferitelor soiuri de pin și stejar, iar acest factor este un angajament clar față de practica ecologică durabilă care a dus la certificarea Rainforest Alliance pentru La Argentina. Ferma produce soiuri de cafea caturra, catuai, java și vila sarchi, iar Julio este mândru să ne prezinte acest mic lot (Lumea exclusivă pentru noi!)) în care simțim, într-adevăr, cei mai bun din Finca La Argentina.

  Cantitate: 250 gr

  Tara de provenienta: Nicaragua

  Regiune: Nueva Segovia

  Altitudine: 1250 m

  Varietate: Cattura

  Procesare: Naturală(uscată)