CAFEA TAF LAS DELICIAS COE 2017 - Nicaragua 150GR Mareste

Taf Rwanda Kanya

Produs nou

Origine: Rwanda

Gramaj: 250g

Mai multe detalii

55,49 lei cu TVA

 • CAFEA TAF Rwanda Kanya

  Moara de procesare Kanya este situată în provincia Vest din Rwanda, în districtul Nyamasheke, la o altitudine de 1650m. Dimensiunea sa totală este de 100 de hectare, iar numărul fermelor care utilizează stația este 400.

  Managerul morii Kanya, Kanyamibwa Edmond are o experiență îndelungată în gestionarea fermierilor de cafea și are o mare pasiune pentru cafea. Anul trecut, și-a dat seama că erau multe fermieriide cafea în zonă care,totuș, nu aveau acces la o stație de procesare. Cu finanțarea RTC, el a construit stația de procesare Kanya, de la zero, și a reușit să genereze un profit bun în primul său an de activitate. El susține familiile fermierilor săi cu alimente și alte ajutoare financiare.

  Operațiunile sale au permis agricultorilor să primească un preț bun pentru cafeaua lor și fiind în zonă a redus în mod semnificativ distanța pe care majoritatea fermierilor o dparcurgeau pentru a ajunge la cea mai apropiată stație. În parteneriat cu administrația locală, distribuie îngrășăminte fermierilor săi.

  Profil cafea:

  Origine: Nyamasheke, Western Rwanda

  Altitudine:  1650m

  Varietate: bourbon

  Procesare:  washed

  Profil ceașcă: note florale, caramel, zahăr brun, corp de catifea, echilibru, aciditate malică, structură transparentă cu un dulce picant în finial

  Sugestii pentru: filtru & espresso