CAFEA TAF LAS DELICIAS COE 2017 - Nicaragua 150GR Mareste

Taf Colombia Rosalbina 250gr

9106059

Produs nou

Origine: Colombia

Gramaj: 250g

Data de prăjire: Feb 2019

Mai multe detalii

12 Produse

55,00 lei cu TVA

 • CAFEA TAF Colombia Rosalbina

  Ferma este situată în satul Anatoli din Columbia unde cresc 3.000 de copaci la umbra. Numai cireșele coapte sunt culese (97,1%). Prelucrarea cafelei are loc în Palma y el Tucan. Aceasta este o nouă fermă și o stație de procesare cu o excelentă ergonomie. Ei au paturi înalte pentru uscarea cafelei, folosesc energia solară pentru a le conserva și au un tambur mecanic pentru uscarea finală a cafelei.

  La La Palma y el Tucan ei au creat, de asemenea, un laborator foarte original, în care toate controalele necesare au loc în toate etapele. La La Palma y El Tucan experimentează cu noi procese de fermentare. Rosalbina este producătorul acestei cafele și acesta este motivul pentru care am decis să numim cafeaua Rosalbina. Ferma lui Rosalbina este numită Las Mercedes. Procesarea de cafea Rosalbina are loc în Palma y el Tucan.

  Fermentarea pentru această cafea specială este aerobă (fără apă) timp de 38 de ore și apoi cafeaua se usucă pe paturi. După aceea, cafeaua se usucă la soare și uscarea finală are loc în interiorul tamburului mecanic. Total timpul de uscare este de 4,5 zile. 

  Profil cafea:

  Origine: Anatoli village, Colombia

  Altitudine:   1620m

  Varietate:  Caturra

  Procesare: fermentarea aerobă fără apă (38 de ore), apoi uscată și finisată mecanic (4,5 zile)

  Profil ceașcă: feijoa, suculent, dulceață panela, corp rotund, echilibrat

  Sugestii pentru: filtru & espresso