BARATZA Sette 270W 230V RBS270W

9105199

Produs nou

Seria Sette aduce o tehnologie nouă și revoluționară de măcinare. Proiectat și perfecționat în Liechtenstein pe o perioadă de 8 ani, această tehnologie stabilește un nou standard în simplitate, eficiență și durabilitate. 

Mai multe detalii

2 400,00 lei cu TVA

 • Baratza Sette 270W

  Acest nou mecanism are discul exterior rotativ, iar cel interior este fix, o construcție cu adevărat revoluționară. Design-ul acestui mecanism are o eficiență dublă comparativ cu alte râșnite de dimensiuni similare. Cafeaua trece prin mașină de șlefuit pe verticală și cade direct în coșul sau portafilterul tău.

  Sette are o ajustare macro/micro pentru mărimea măcinării, precum și 3 setări programabile pentru dozare. Aceste caracteristici combinate oferă utilizatorului o repetabilitate incredibilă. Un suport unic, încorporat, care permite să măcinați direct în portafiltru, în recipientul furnizat sau în majoritatea dispozitivelor de brewing.

  Acestă râșniță Sette 270W a fost proiectată în parteneriat cu Acaia, oferind o dozare precisă bazată pe greutate, cu abilitatea revoluționară de a măcina și cântări direct într-un portafiltru. 

  Caracteristici:

  Viteza măcinare: Espresso 3.5g / sec - Manual brew 5.5g / sec

  Discuri: 40 mm oțel  Etzinger

  Capacitate container boabe cafea: 300-400 g

  Capacitate recipient cafea măcinată: 160 g

  Greutate: 3,2 kg

  Dimensiuni: LxHxD (cm) 13/40/24

  Alimentare: 230 V AC 280 W 50/60 Hz. 1.2 Amperi

  Certificări de siguranță: UL / CSA / CE / EK

  Proiectat și fabricat Seattle, WA, SUA

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: