RASNITA CEADO Electronic E8D black 50022202 Mareste

CEADO Electronic E37T white

Produs nou

Modelul de vârf din seria de discuri plate, mai rapid și cu performanțe îmbunătățite, datorită discurilor personalizate din titan. Echipat cu un sistem automat de control al temperaturii în camera de măcinat, este capabil să garanteze rezultate coerente pentru cafea.

Mai multe detalii

9 400,00 lei cu TVA

 • CEADO Electronic E37T

  Quick Set Revolution

  Quick Set Revolution

  Reglarea revoluționară, fără trepte, pentru un rezultat mai simplu, mai rapid și mai precis face incredibil de simplă  obținerea dimensiunii potrivite a granulației pentru fiecare tip de cafea.

  Steady Lock Grinder

  Steadylock Grinder

  Acest sistem, unic în lume, asigură o distanță constantă între discurile zimțate ale râșniței, permițând păstrarea consistenței de măcinare alese.

  Afișaj tactil nou

  Ecranul tactil nou îmbunătățește designul elegant al familiei E37. Nu mai există butoane pentru a apăsa: cu o simplă atingere, puteți obține setarea dorită, natural și instantaneu.

  Controlul termic activ

  Sistemul automat,exclusiv, de control termic protejează coerența cafelei de vârfurile excesive ale temperaturii create în camera de măcinare.

  Operarea fără mâini

  Suportul standard de portafiltru, potrivită și pentru modelele fără fund (naked), înseamnă că portafiltru se așează perfect în suport, lăsând mâinile baristului libere.

  Sistem silențios

  Suspensia mecanică inovatoare a motorului și izolarea fonică fac ca râșnițele Ceado să fie cele mai silențioase de pe piață.

  Smart service

  Sistemul anti-colmatare și accesul ușor la discuri fac operațiunile de întreținere mai simple și mai puțin costisitoare.

  Caracteristici

  Voltaj: 220-240 V • 50-60 Hz.

  Putere: 740 W.

  Greutate netă:  15,9 kg.

  Greutate brută: 17,9 kg.

  Dimensiuni: 212x309x635 mm.

  Discuri: Plate ø 83, titan.

  Capacitatea rezervorului: 1600 g.